Onze diensten

Laat ons je verdienmodel optimaliseren

Succesvol verkopen op online verkoopplatformen kost veel tijd en vergt kennis en ervaring. Onze experts beheren jouw volledige verkoopaccount en maken de voortgang en resultaten 24/7 inzichtelijk, zodat jij je volledig op jouw huidige bedrijfsvoering kan focussen. Als trotse ambassadeur van bol.com bundelen wij de krachten om platformverkopen toegankelijker voor iedereen te maken.

Content creatie & optimalisatie

Content creatie & optimalisatie


Verschillende specialisten doen er elke dag alles aan om jouw assortiment optimaal vindbaar te maken én te houden. Door middel van, met succes bewezen, contentformats en de integratie van de laatste ontwikkelingen overstijgt jouw content de vereisten van het algoritme en ben jij met succesvolle teksten, prachtige productfoto’s en overzichtelijke formats optimaal vindbaar.

(Platform) Marketing


We doen er alles om jouw assortiment boven aan de lijstpagina’s te krijgen. Bij ieder product is hier een andere strategie voor nodig. Vanaf de eerste dag van de samenwerking zetten wij effectief en efficiënt verschillende interne en externe marketingtechnieken in om jouw omzet te verhogen. Ons marketingteam innoveert constant om de concurrentie voor te blijven.

Platform Marketing
Data Analyse

Data analyse


Met behulp van verschillende, intern en extern ontwikkelde, software hebben wij 24/7 inzicht in alle resultaten en processen. Analyses die wij dagelijks uitvoeren hebben betrekking tot, bijvoorbeeld; conversieratio’s, concurrentie, retourredenen en percentages, omzetten, prognoses en voorraden. Deze data maakt het mogelijk om snel en effectief bij te sturen. Hiernaast biedt de uitgebreide inzichtelijkheid de mogelijkheid om snel in te springen op campagnes en promoties op de verschillende verkoopplatformen.

Fulfilment by Platform Control


Met behulp van nauwe samenwerkingen met verschillende nationale en internationale koeriersdiensten en fulfilment partijen, kunnen wij jouw assortiment door geheel Europa aanbieden met korte levertijden. Iedere dag zoeken onze fulfilment specialisten nieuwe kansen om het assortiment van onze partners nog sneller, veiliger en beter te verzenden naar de klant.

Fulfilment
Overname klantenservice

Overname klantenservice


Bij een hoge omzet en veel verkopen komen ook klantvragen kijken. Platform Control neemt de gehele (internationale) klantenservice over op alle online verkoopplatformen. Het inzicht wat we door de klantvragen krijgen zorgt ervoor dat we de content optimaal kunnen aanpassen en verbeteren.

Gele pijl omhoog

Wist je dat ons DATA team ook kan helpen met het zoeken naar nieuwe succesvolle producten?

De Platform Control zekerheden

Zonder zorgen succesvol op verkoopplatformen

Geen omzet geen kosten icoontje

Geen omzet, geen kosten!

Geen dure abonnementen of onverwachte kosten. Wij hanteren een vaste bemiddelingsbijdrage. Zo zijn er alleen kosten wanneer wij, voor jou, omzet realiseren.

100% succesgarantie icoontje

100% succes-garantie

Binnen enkele maanden maken we jou expert van specifieke productcategorieën op online verkoopplatformen. Wij garanderen stijgende omzetten op basis van onze brede (voor)onderzoeken.

Sterk verkoopaccount icoontje

Een sterk verkoopaccount

Wij doen er dagelijks alles aan om jouw verkoopaccount te versterken. Zo sta jij, met jouw producten, binnen no-time bovenaan de lijstpagina’s.

Altijd inzichtelijk icoontje

24/7 inzichtelijk

Wij bieden 24/7 inzichtelijkheid in gegevens als de verkoopcijfers, prognoses, voorraden en projecten. Zo kunnen we samen altijd de strategie aanscherpen.

VVB, VVB+ & Amazon Prime

Snel en zorgeloos verzenden tegen aantrekkelijk tarieven. Wij zorgen dat deze exclusieve bol.com en Amazon diensten snel op jouw verkoopaccount geïntegreerd worden.

Campagnes & promoties

Na het effectief inrichten en aansterken van jouw verkoopaccount, zullen we zo snel mogelijk regelen dat je mee kan draaien met één van de vele campagnes en promoties op de verkoopplatformen.

Merk registratie

Wij registreren jouw merk in de opstartfase van de samenwerking. Dit zorgt ervoor dat alleen wij de content kunnen aanpassen en de producten, op de verkoopplatformen, kunnen verkopen.

Pop-ups, slim combineren & vaak besteld met

Wanneer jouw verkoopaccount een gevestigde naam is voor het algoritme, zorgen wij dat effectieve cross-selling voor jouw account geïntegreerd wordt.

Erkende bol.com ambassadeur

Onze diensten blijven niet onopgemerkt. Vanaf 2022 zijn wij officieel erkent als ecosystem partner van bol.com. Zo bundelen wij de krachten om verkopen op het platform toegankelijker voor iedereen te maken. Hierdoor kunnen wij onze partners nog meer exclusieve toegang bieden tot data en promoties.

Wil je weten welke service het best bij jou past?