Onze diensten

Behoud je focus, wij nemen het over.

Succesvol verkopen op online verkoopplatformen kost veel tijd, kennis en ervaring. Onze collega’s beheren jouw volledige verkoopaccount en maken de voortgang en resultaten 24/7 inzichtelijk, zodat jij je volledig op jouw huidige bedrijfsvoering kan focussen.

Content creatie & optimalisatie

Content creatie & optimalisatie


We zorgen ervoor dat je assortiment zichtbaar wordt op alle belangrijke zoektermen, waardoor je zo veel mogelijk visits op je productpagina krijgt. Daarnaast creëren we conversiegerichte commerciële teksten en controleren we maandelijks alle data om je producten te optimaliseren. Wekelijks controleren we je retourredenen om de meest voorkomende redenen te tackelen in de content.

(Platform) Marketing


Investeren in je merk of product, daar helpen we je bij. Banners, advertenties of affiliate partnerships? Alles om je merk te promoten, in handen van ons team.

Platform Marketing
Data Analyse

Data analyse


Met behulp van verschillende, in- en extern ontwikkelde, software hebben wij 24/7 inzicht in alle resultaten en processen. Analyses die wij dagelijks uitvoeren hebben betrekking tot, bijvoorbeeld; conversieratio’s, concurrentie, retourredenen en percentages, omzetten, prognoses en voorraden. Deze data maakt het mogelijk om snel en effectief bij te sturen. Hiernaast biedt de uitgebreide inzichtelijkheid de mogelijkheid om snel in te springen op campagnes en promoties op de verschillende verkoopplatformen.

Fulfilment by Platform Control


Met behulp van nauwe samenwerkingen met verschillende nationale en internationale koeriersdiensten en fulfilment partijen, kunnen wij jouw assortiment door geheel Europa aanbieden met korte levertijden. Iedere dag zoeken onze fulfilment specialisten nieuwe kansen om het assortiment van onze partners nog sneller, veiliger en beter te verzenden naar de klant.

Fulfilment
Overname klantenservice

Overname klantenservice


Bij een hoge omzet en veel verkopen komen ook klantvragen kijken. Platform Control neemt de gehele (internationale) klantenservice over op alle online verkoopplatformen. Het inzicht wat we door de klantvragen krijgen zorgt ervoor dat we de content optimaal kunnen aanpassen en verbeteren.

Gele pijl omhoog

Wist je dat ons DATA team ook kan helpen met het zoeken naar nieuwe succesvolle producten?

De Platform Control zekerheden

Zonder zorgen succesvol op verkoopplatformen

Geen omzet geen kosten icoontje

Geen omzet, geen kosten!

Geen dure abonnementen of onverwachte kosten. Wij hanteren een vaste bemiddelingsbijdrage. Zo zijn er alleen kosten wanneer wij, voor jou, omzet realiseren.

100% succesgarantie icoontje

100% succes-garantie

Binnen enkele maanden maken we jou expert van specifieke productcategorieën op online verkoopplatformen. Wij garanderen stijgende omzetten op basis van onze brede (voor)onderzoeken.

Sterk verkoopaccount icoontje

Een sterk verkoopaccount

Wij doen er dagelijks alles aan om jouw verkoopaccount te versterken. Zo sta jij, met jouw producten, binnen no-time bovenaan de lijstpagina’s.

Altijd inzichtelijk icoontje

24/7 inzichtelijk

Wij bieden 24/7 inzichtelijkheid in gegevens als de verkoopcijfers, prognoses, voorraden en projecten. Zo kunnen we samen altijd de strategie aanscherpen.

Bol Select & Amazon Prime

Snel en zorgeloos verzenden tegen aantrekkelijk tarieven. Wij zorgen dat deze exclusieve bol en Amazon diensten snel op jouw verkoopaccount geïntegreerd worden.

Campagnes & promoties

Na het effectief inrichten en aansterken van jouw verkoopaccount, zullen we zo snel mogelijk regelen dat je mee kan draaien met één van de vele campagnes en promoties op de verkoopplatformen.

Merk registratie

Wij registreren jouw merk in de opstartfase van de samenwerking. Dit zorgt ervoor dat alleen wij de content kunnen aanpassen en de producten, op de verkoopplatformen, kunnen verkopen.

Wil je weten of de service bij jou past?