Hi ondernemer,

Mijn naam is Jos, eigenaar van Platform Control. In 2021 zijn mijn partner en ik dit bedrijf gestart na drie jaar zeer succesvol zelf verkocht te hebben op verschillende Europese verkoopplatformen. We werkten in die tijd veel samen met bureaus die onze enorme groei in goede banen wisten te leiden. Toch kregen we elke keer weer het gevoel dat er ongezond geprofiteerd werd van het succes en de belangen voor ons, winst en omzet, anders waren dan voor hen, uurtjes schrijven. Dat moest anders, dachten we toen.

Ons idee: Het eerste bureau dat alle werkzaamheden overneemt wat toebehoord bij het verkopen op online verkoopplatformen in Europa, dus ook logistiek en klantenservice. Daarnaast wilde we dat we samen met onze klanten één focus hadden, namelijk hun groei. Daarom zijn we gestart met het beheren op basis van een commissie. Geen vaste kosten of abonnementen. Je betaalt alleen wanneer je omzet maakt. Wel zo eerlijk toch?

Inmiddels beheren we binnen Platform Control meer dan 18.000 items in zeven landen en op vijf verschillende marktplaatsen. We bouwen aan lange samenwerkingen waarin gezamenlijk succes centraal staat en waarin wij graag het risico lopen, omdat we inmiddels wel weten dat we alles tot een succes kunnen maken op deze verkoopplatformen. 😉

Wil je instappen, je focus verzetten op andere onderdelen van je bedrijf en groeien op de online verkoopplatformen?

Bel me dan eens of stuur een mailtje.

Jos

Meet the team:

Onze specialisten die elke dag voor jou klaar staan

Natasha Kok

Content & Performance Specialist

Jet van den Bos

Jr. Content Specialist

Jasmijn de Jong

Jr. Content Specialist

Cheyenne Slagboom

Grafisch Designer

Michelle Chou

Jr. Grafisch Designer

Donna Berkhout

Content Specialist & Klantenservice

Merlijn Mulder

Klantenservice

Mika Graumans

Jr. Klantenservice

Youri Schreutelkamp

Marketplace Manager

Lars Ammerlaan

Business Developer

Jos van der Veeken

Co-Founder & CCO

Sem Janssen

Co-Founder & CTO