Hi ondernemer,

Wij zijn Platform Control. Een jong, ambitieus team bestaande uit 10 online specialisten met verschillende kwaliteiten. Wij doen er elke dag alles aan om het verdienmodel van onze klanten te optimaliseren. Wij zijn Platform Control; Een jong, ambitieus team bestaande uit online klantenservice-, content-, marketing- en fulfilment specialisten. Wij doen er elke dag alles aan om ondernemers te ondersteunen om hun bestaansrecht te behouden in een wereld vol online innovaties. Dit is waarom wij erkend ambassadeur zijn bol.com en onze partners exclusieve data en promoties kunnen bieden.

Zowel intern als extern houden wij van een warme en eerlijke samenwerking. Daarom is alles wat wij doen voor jou 24/7 inzichtelijk. Zo dragen we met z’n allen ons steentje bij, om elkaar te helpen naar een hoger niveau. Naast dat hoge omzetten erg belangrijk zijn, zijn wij pas echt tevreden wanneer het assortiment van onze partners naar wens wordt aangeboden, bovenaan de lijstpagina staat en wordt gewaardeerd door de klanten met positieve beoordelingen.

Momenteel is ons kantoor gevestigd in Dordrecht. We werken met onderscheidende specialisten met ieder zijn eigen passie. Iedere dag zien we als een kans om ons ondernemend op te stellen en onze partners te verrassen met hogere omzetten, lage retourpercentages en tevreden klanten.

We werken met veel merken en retailers actief in verschillende productcategorieën op de online verkoopplatformen. We werken met veel merken en retailers via de online verkoopplatformen. Maar uiteraard hebben we ergens moeten beginnen. In 2018 zijn founders Jos van der Veeken en Sem Janssen begonnen met een eigen verkoopaccount op bol.com. Door middel van grote ambities en de juiste strategieën is het verkoopaccount snel uitgegroeid tot een strategisch partner van bol. Met deze kennis helpen wij onze partners om hun verkoopbereik te vergroten en hun verdienmodel te optimaliseren.

Na enkele jaren succesvol ondernomen te hebben op bol.com en Amazon is Platform Control ontstaan. Met passie helpen wij de verschillende type ondernemers met het succesvol aanbieden van hun assortiment op nationale en internationale verkoopplatformen.

Wij kijken graag naar wat we voor jouw assortiment kunnen betekenen,

Team Platform Control.

Meet the team:

Onze specialisten die elke dag voor jou klaar staan

Natasha Kok

Content & Performance Specialist

Jet van den Bos

Jr. Content Specialist

Jasmijn de Jong

Jr. Content Specialist

Cheyenne Slagboom

Grafisch Designer

Michelle Chou

Jr. Grafisch Designer

Donna Berkhout

Content Specialist & Klantenservice

Merlijn Mulder

Klantenservice

Mika Graumans

Jr. Klantenservice

Youri Schreutelkamp

Marketplace Manager

Lars Ammerlaan

Business Developer

Jos van der Veeken

Co-Founder & CCO

Sem Janssen

Co-Founder & CTO